fbpx

Om os

Om os

Grundlaget for Beta Scan var at vi i Alfa Kviste ApS lærte at bruge 3D scanning tilbage i 2018. Vi så det kæmpestore potentiale i 3D opmåling, men også den store begrænsning i dyrt udstyr og behovet for ekspertisen. Derfor begyndte vi med Beta Scan at scanne for andre, så vi for vores kunder har sænket indgangsbarrieren for at få 3D scannet lige det man ønsker.

Vi har en passion for planlægning. Vi har set at god planlægning kræver præcis opmåling.

Som alle andre har vi også målt utallige opgaver op i hånden med tommestok og håndskrevne notatet, men vi har set lyset i at blive de bedste til digital opmåling.

Præcis opmåling kræver det rette udstyr og den fornødne erfaring til at se hvordan opmålingerne skal gribes an. Vi har udviklet et af landets mest erfarne teams med over 250 opmålingssager og over 4.000 individuelle scanninger på CV’et. I alt fra spektret af at scanne en enkelt facade til scanning af bygninger på +20.000 m².

Vi er et team som udfører 3D scanning over hele landet.

Service

Fordi opmålingen foregår digitalt er det specielt vigtigt med god service.

Vi er en virksomhed som arbejder i et segment hvor mange ikke kender det reelle produkt, derfor ser vi det som vores kerneopgave at oplyse om produktet muligheder i form af fordele og begrænsninger.

Vi lærer dig at kende og vi sætter meget stor pris på at vores kunder altid skal være tilfredse.

Den største succeskriterie for os ligger ikke i når en kunde henvender sig første gang, men når en kunde kommer igen! Det er vores proof of concept!

Teamet

Thøger Mortensen
Troels Mortensen
Philip Frydkær

Vi gør det rigtigt første gang!